Assortiment

Vintage

Vintage

Omdat we bij Streek geloven in een circulaire economie verkopen we ​tweedehands artikelen die nog een generatie mee kunnen. Een feest van herkenning, uniek en een stuk duurzamer en groener.

Woonaccessoires

Woonaccessoires

Bij Streek kunt u terecht voor unieke en moderne woonaccessoires. Deze prachtige producten worden gemaakt in de buurt door lokale ambachtslieden en kunstenaars.

We verkopen o.a. de merken Urban Nature Culture, de Weldaad, Van Verre en Madam Stoltz

Streekproducten

Streekproducten

De lekkerste producten komen uit de buurt en worden met liefde en volgens ambacht gemaakt, Omdat het product niet van ver hoeft te komen scheelt dit in uitstoot van CO2. Ook word er veel minder gebruik gemaakt van plastic waardoor alle verpakkingen goed te recyclen zijn.

Onze streekproducten komen o.a. van Drentse Bijtjes, Wij'ngaard op Tiendeveen, DrentsGoud en Bio boerderij Oosting

Fairtrade producten

Fairtrade producten

Producten waar iedereen beter van wordt, dat is precies wat we bij Streek belangrijk vinden. We leven allemaal samen op één wereld en daar moeten we goed voor zorgen.

Onze fairtrade leveranciers zijn o.a. Soap 'n' Scent, Laurens Coffee, en Sjaal met Verhaal.

Cadeaus

Cadeaus

Voor elke gelegenheid hebben we een passend cadeau, denk bijvoorbeeld aan een lekker stuk zeep, een bierpakket van Drentse Schans, een prachtig sieraad of een leuke voervogel. We pakken het cadeau graag voor u in!

(kerst)pakketten

(kerst)pakketten

Kerstpakketten zijn niet meer weg te denken in de Nederlands cultuur en is een echte traditie geworden aan het eind van het jaar. Bij Streek maken we kerstpakketten op maat, door u samen te stellen (eventueel met hulp van ons natuurlijk...) en met (h)eerlijke producten uit de streek.

Kaarten en Prints

Kaarten en Prints

Wat is nou leuker dan het krijgen van een met zorg uitgezochte wenskaart voor je verjaardag. Of een persoonlijke deelnemingskaart in een periode van rouw en verdriet. We verkopen een aantal uiteenlopende collecties kaarten voor ieder wat wils. ​

Onze kaarten komen van o.a. The ArtGroup, 30x40 en BijTrynemien

Kamerplanten

Kamerplanten

Door groen in het huis wordt de omgeving leefbaarder, planten helpen de lucht te verversen en geven in de winter het buitengevoel wat helpt tegen depressie. Bij Streek verkopen we kamerplanten in pot maar ook stekjes in een klein vaasje. Groene vingers hoeft u niet te hebben, we geven graag tips over hoe u uw plant in leven kunt houden.

Sieraden

Sieraden

Koffie en theeschenkerij

Koffie en theeschenkerij

In de winkel en op hebben we bij Streek de gelegenheid om te genieten van diverse fairtrade koffiespecialiteiten en biologische theesoorten ook serveren we ambachtelijk gemaakt gebak en high tea met producten uit de streek.

High tea

High tea

High tea, wat een feest! Gezellig bijkletsen met vriendinnen onder het genot van een kop thee en een heleboel lekkers? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

kijk voor meer informatie op de pagina koffie - & theeschenkerij.


 

 
 
 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram